Padėka

 

Asociacija „Svėdasų bendruomenė“ dėkoja visiems, parodžiusiems savo gerumą. Jūsų dėka nemaža dalis Svėdasų miestelio ir apylinkių gyventojų 2018 m. patyrė džiugių akimirkų, įsitikino, kad gėris egzistuoja ir jie gyvena bendruomenėje.

2018 m. bendruomenė vykdė dvi gerumo akcijas. Rudenėlio šventės metu buvo surengtas aukcionas, kurio idėją pasiūlė Laura Tutkuvienė, o prie jos prisijungė bendruomenės jaunimas. Aukciono metu surinktos lėšos buvo išdalintos šešioms jaunoms, sunkiai besiverčiančioms Svėdasų seniūnijos šeimoms.

Kita akcija vyko prieš Kalėdas. Vienišiems ir pagyvenusiems žmonėms gruodžio 20 d. Svėdasuose buvo išdalinta 70 dovanų. Maisto produktų, higienos reikmenų, drabužių ir namų tekstilės atnešė 16 geradarių, pinigais parėmė „Caritas“ organizacija ir 14 miestelėnų. Gerumo daigą pasėti vienišų ir pagyvenusių žmonių širdyse padėjo ir Svėdasų skautų pagamintos dovanėlės. Šauniai padirbėjo ,,Svėdasų bendruomenės“ darbo grupė, kuri ne tik surinko ir supakavo dovanas, bet jas ir išdalino parodydami, kad kiekvienas iš mūsų yra svarbus, gerbiamas ir mylimas.

Dėkojame Svėdasų seniūnijai, AKC Svėdasų skyriui ir organizacijai „Caritas“ už bendradarbiavimą gerumo akcijose.

Kad atlikti darbai reikalingi, įsitikinome gavę padėką.

Laba diena,

prieš Šv. Kalėdas mano tėveliai gavo Svėdasų bendruomenės žmonių paruoštą šventinę dovanėlę. Ačiū jums visiems už gerumą, už parodytą dėmesį. Taip pat perduodu tėvelių padėką.

Gražių ir prasmingų Naujųjų Metų!

padeka

© 2014 Svedasai.lt